Afdeling Eibergen

wp7942fa77_0f.jpg
wp691c1037_0f.jpg

 

 

Hemelvaart 2012; Hagepreek in de open lucht

Evenals vorig jaar werd ook dit jaar met Hemelvaart een buitendienst met een hagepreek gehouden. Dit jaar vond deze plaats bij de boerderij van de familie Groot-Obbink te Haaksbergen.Een pracht lokatie voor dit gebeuren.
De weergoden waren ons goed gezind; de zon scheen, maar de temperatuur was niet erg hoog.
De traditie wil dat we met hemelvaart gaan dauwtrappen. Genietend van de natuur, op de fiets of met de auto was men al vroeg op weg naar Haaksbergen om tijdig aanwezig te zijn voor de hagenpreek van ds. Jan Hazeleger. Bij de aankomst op het erf van de boerderij werd met door Betsie Simmelink onthaald op  lekker warme koffie of thee met broodjes. Men liet het zich goed smaken.


    
Op verschillende stoelen gezeten (net zoals onze levensverhalen verschillend en kleurrijk zijn), werd de preek van ds. Jan Hazeleger aandachtig beluisterd.

Het samen buiten zijn in een prachtige omgeving op een schitterende accomodatie in het zonnetje deed de lage temperatuur vergeten en maakte er een geslaagde hagenpreek van waar velen van hebben genoten.
Al met al kunnen we terug kijken op een heerlijk en ontspannen samenzijn.


2009 - 120 Jaar NPB Eibergen 2010 - Intrede bij NPB 2010 - Brood voor onderweg 2010 - Johan Rhebergen 100 jaar 2011 Hemelvaart in de openlucht 2012-Hemelvaart; Hagepreek 2013-Hemelvaart; Hagepreek Graancirkels; een misterie of..?? 2014 Hemelvaart, Hagepreek Prof. Dr. Anne van der Meiden Feestelijke Algemene Ledenvergadering 2015 “Kuieren en facebook’n met God?” 2017 Hemelvaart, Hagepreek Diny Rietman onderscheiden
Home NPB Actueel Lid of vriend? Pastoraat Lichtvenster Nieuwsbrief Contact Links
 Archief